Uppleva och göra

Obs! Denna nyhet är från 2019-06-02 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2019-06-02

Fordonsentusiasternas dag och Smålandsrundan

Under lördagen var Fordonsentusiasternas dag och Smålandsrundan. Här är några bilder från evenemangen på Slätten i Skillingaryd.

Det är två av de evenemang som motorklubben 'Götaströms Fordonshistoriska Klubb', GFHK, arrangerar i sommar. På Vaggeryd.se/evenemanglänk till annan webbplats kan du se mer av de händelser som GFHK och andra föreningar och företag har på gång i sommar i kommunen.

Saknas dina evenemang på kommunens sida? Skicka in ditt bidrag via ett formulär här:

Här är några bilder från Fordonsentusiasternas dag och Smålandsrundan.

Marknad på fordonsentusiasternas dag. Det såldes fordon, fordonsdelar och annat smått och gott.

Marknad på fordonsentusiasternas dag.

Smålandsrundan, lastbilar som kör i kortege med start på Slätten i Skillingaryd.

En glad deltagare i Smålandsrundan.

2019-06-02

Simone Kamm