Uppleva och göra

Publicerad: 2019-09-05

Musikcaféserien 2019 - 2020

Vaggeryds kommun erbjuder subventionerade biljetter till kommande säsongsprogram av Musikcaféserie i Värnamo Auditoriet, Gummifabriken. I erbjudandet ingår 7 föreställningar under hösten 2019 och våren 2020.

Kultur- och fritidsnämnden i Vaggeryd ger nu möjlighet för kommuninvånare att köpa biljetter till Musikcaféserien för 100 kr till respektive konsert (ordinariepris 150 kr).

Ta bussen till premiären med Christer Nerfont

Konserten 15 september med Christer Nerfont sker genom kultur- och fritidsförvaltningen kulturfritid@vaggeryd.se.
I bokningen anges antal biljetter och kontaktperson, kontaktuppgifter i form av epost och telefonnummer. Resan är kostnadsfri, Värnamo kommun bjuder på färden.

Det finns fortfarande möjlighet att boka plats på bussen och göra en gemensam resa med andra musikälskare.

Köp av biljetter

Biljetter till föreställningarna kan köpas genom receptionen på biblioteken i Skillingaryd och Vaggeryd.

DU betalar 100 kr per person och föreställning, det går bra att köpa flera biljetter samtidigt. Du betalar med Swish eller kontant på plats och får biljetten/biljetter utskrivna på plats.

Program Musikcaféserie

• Söndag 15 september, kl 16: Christer Nerfont sjunger Frank Sinatra
  • Tisdag  8 oktober, kl 19: Duo Naranjo OBS! Dag och tid!
  • Söndag 17 november, kl 16: Ulrika Bodén duo
  • Söndag 9 februari 2020, kl 16: Anna Pauline