Uppleva och göra

Publicerad: 2019-09-20

Solstrimma i skogsglänta

Lokalhistoria och virtual reality

Välkommenl att besöka visningen av VR-utställningen Glänta gjord av Pernilla Belfrage.

Välkommen att besöka visningen av VR-utställningen Glänta gjord av Pernilla Belfrage. Pernilla kommer själv vara på plats för att visa utställningen och berätta om sitt verk. Syftet med installationen är att få fler att prova VR i en lugn miljö.

• Måndag 23 september kl.17.30, Vaggeryds bibliotek

Utställningen pågår sedan till 30 oktober.

Installationen är en del i projektet VingRot som arbetar med lokalhistoria där biblioteket samarbetar med Miliseum och UC&UG. Installationen visar de filmer som har gjorts i projektet och som spelats in i Vaggeryds kommun.

Installationen är en del av Regionbibliotek Region Jönköpings läns satsning inom ”Digitalt först med användaren i fokus”.

2019-09-20

Johan Lundell