Uppleva och göra

Publicerad: 2020-01-15

Sportlov 2020 – skicka in ditt bidrag!

Mellan den 10-16 februari är det sportlov i Vaggeryds kommun. Arrangerar din förening någon aktivitet för barn och ungdomar under sportlovet?

Då är du hjärtligt välkommen att skicka in ditt bidrag per post, via formuläret nedan eller till info@vaggeryd.se. För att komma med i sportlovsprogrammet behöver vi ditt bidrag senast söndagen den 19 januari.

Skicka in ditt bidrag via formuläret

Program och tidsplan

Vår intention är att skicka ut ett färdigt sportlovsprogram till alla grundskolor under vecka 5. Aktiviteterna kommer också att finnas tillgängliga digitalt på kommunens webbplats, sociala medier och på samtliga bibliotek i kommunen.

Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er till kultur- och fritidsförvaltningen på telefonnummer 0370-67 84 59.

2020-01-15

Beata Vilkhed