Huvudmeny

Huvudgren:

Uppleva och göra

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Publicerad: 2020-02-26

Stjärnkocken Paul Svensson besöker Vaggeryd

Stjärnkocken Paul Svensson besöker Vaggeryd

Den 4 mars kommer Paul Svensson till Vaggeryd för att dela med sig av sitt arbete och inspirera i två olika föreläsningar: den första för dig som arbetar professionellt med mat och måltider och den andra för allmänheten - för dig som gillar mat och matlagning.

Kocken Paul Svensson brinner för att inspirera till en grönare matfilosofi. Kärnan i hans passion ligger i att öka respekten för allt som produceras, för att på så sätt minska resursanvändandet, matsvinnet och därmed klimatförändringarna.

Båda föreläsningarna är kostnadsfria, men du måste anmäla dig till föreläsningen som vänder sig till dig som arbetar med mat och måltider.

Föreläsningarna genomförs med bidrag från Naturvårdsverkets satsning Klimatklivet.

4 mars, Fenixhallen, Fenix kultur- och kunskapscentrum, Vaggeryd

  • kl 14.30 Mingel
  • kl 15.00 - 16.00 Föreläsning för dig som arbetar med mat och måltider (anmälan).
    Kom gärna flera från ditt företag eller din organisation.
  • kl 17.00 - 18.00 Öppen föreläsning för allmänheten (ingen anmälan)

Välkommen!

Vägbeskrivning

Med bil Kommer Du E4:an norr ifrån så ta avfart 90-trafikplats Vaggeryd Norra mot Vaggeryd N. Sväng vänster mot Jönköpingsvägen. Fortsätt rakt fram ca 3 km. Åk rakt fram i rondellen och sväng till höger in på Torsbovägen. Sväng första vänster in på Verner Malmstens väg.

Kommer Du på E4:an söder ifrån så ta avfart 89-trafikplats Vaggeryd Södra mot Vaggeryd S. Sväng höger till Stödtorpsvägen. I rondellen tar du 2:a avfarten in på Jönköpingsvägen. Kör drygt 2 km och sväng vänster in på Torsbovägen, i höjd med en Preem bensinstation. Sväng första vänster in på Verner Malmstens väg.

Med tåg och buss Från stationen är det en promenad på ca 7 minuter. Gå tunneln under järnvägen och fortsätt vägen förbi brandstationen och sporthallen. Håll till vänster om grundskolan Hjortsjöskolan och fortsätt i samma linje ner på en gång och cykelväg som leder fram till Fenix.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2020-02-26

Sidansvarig:

Johan Lundell

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision