Uppleva och göra

Publicerad: 2020-05-06

Sommarkul 2020

Sommarkul kommer i år att se annorlunda ut jämfört med tidigare år på grund av de begränsningar som regeringen fastställt om socialt avstånd och andra föreskrifter för att minska smittspridning.

Den största skillnaden i år är att Sommarkul inte är på en fast plats utan kommer att vara på olika ställen runt om i kommunen. Det kommer inte heller att erbjudas någon buss som skjutsar ungdomar till och från verksamheterna, det blir ungdomarna själva som förflyttar sig till de olika aktivitetsplatserna.

Vissa aktiviteter kommer även att kräva att ungdomarna i förväg anmäler sig till på grund av ett begränsat antal platser.

Alla orter

Sommarkul planerar att ha aktiviteter i alla kommunens orter och med hjälp av våra samarbetspartner (Svenska kyrkan och lokala föreningar) är vi övertygade om att det kommer att bli ett lyckat Sommarkul även i år. Vi kommer snart att komma ut med program om vilka aktiviteter som gäller i sommar och vilka platser som kommer att vara aktuella för sommarkul 2020.

2020-05-06

Beata Vilkhed