Uppleva och göra

Publicerad:

Medverka på utställning i samband med covid-19-vaccinering i Vaggeryd

Under våren planeras vaccination i den gamla COOP-lokalen i Vaggeryds kommun, vaccineringen kommer att pågå under ett par månader och under hela perioden vill vi lyfta fram konsten i dess olika skepnader.

Vårdcentralerna planerar just nu för det kommande vaccinationsarbetet tillsammans med kommunen. Vårdcentralerna är ansvariga för arbetet och kommunen stöttar. Vårdcentralerna i Vaggeryd och Skillingaryd har valt att gå sammans om en vaccinationslokal, den gamla COOP-lokalen i Vaggeryd.

Konst med lokal anknytning

I samband med vaccineringen samordnar kultur- och fritidsförvaltningen en samlingsutställning för verksamma lokala konstnärer som verkar i kommunen och konstnärer med anknytning till kommunen. Det kommer att finnas utrymme för varierande konstverk inom måleri, skulptur, hantverk och digitala installationer.

Deltagande i samlingsutställningen innebär frimedverkan utan arvode.

Är du intresserad av att medverka, eller känner du någon som kan tänka sig att ställa ut en till två verk i ett par månader?

Välkomna med er ansökan genom formuläret nedan.

Anmälan är öppen fram till måndagen 5 april.

Vill du veta mer?

Frågor och funderingar ställs till kultur- och fritidsförvaltningen kulturfritid@vaggeryd.se eller Beata Vilkhed 0370-678459.

Beata Vilkhed