Uppleva och göra

Publicerad:

Bild Hooks Herrgård

Kulturfrukostmöte 28 september

Kultur- och fritid bjuder in kommunens kulturliv på gratis frukostmöte till Hooks Herrgård mellan kl.07:30 till 09:00.

Alla som är intresserade är välkomna att medverka över en frukost för dialog och nätverka kring kulturen i kommunen.

På agendan kommer kultur- och fritidschefen David Norrfjärd att berätta om det kommunala arbetet kring kulturen i kommunen.

Kommunens samordnare Simone Kamm är inbjuden för att hålla ett föredragande om olika verktyg för att synas bättre ut mot omvärlden.

Anmälan lämnas till kulturfritid@vaggeryd.se för att vi ska kunna planera morgonen covid säkert.

Välkomna!

Lär dig Tripadvisor och Google my business, gratisverktygen som marknadsför din verksamhet och får fler besökare att upptäcka dig på nätet. – Simone Kamm, samordnare i näringslivsfrågor.

Under hösten kommer vi att bjuda in till fler frukostmöten med fokus på olika teman, först ut är kulturen, nästa gång kommer fokus vara på ... Ja vad tycker du?

Hör gärna av dig till oss på  kultur- och fritid Vaggeryds kommun

Beata Vilkhed