Huvudmeny

Huvudgren:

Uppleva och göra

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Publicerad:

Anmälan till vårens simskola och vattengymnastik

Söndagen den 28 november kl. 11:00 öppnar webbanmälan till vårens grupper i simhallarna i Vaggeryd och Skillingaryd. Grupperna i Vaggeryd startar vecka 2 2022, grupperna i Skillingaryd startar vecka 4

Anmälan

Söndagen den 28/11 öppnar anmälan till vårens grupper. MEN dessa platser är i första hand för de som inte gått denna termin. Finns det platser kvar den 28/11 kl. 12.00 är ni som gått höstterminen 2021 välkomna med en anmälan, vänligen respektera detta (gäller ej vattengymnastik, där du kan anmäla dig från kl 11.00).

De anmälningar som kommer in felaktigt kommer plockas bort.

Reservplats: Om någon grupp blivit full kan du önska reservplats genom att skicka ett mail till respektive simhall. I mailet anger du önskad grupp, målmans namn och telefonnummer.

Vaggeryds sim- och sporthall
sporthall.vgd@vaggeryd.se

Skillingaryds sim- och sporthall
sporthall.sryd@vaggeryd.se

Skillingaryd

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Vaggeryd

Tisdag

Torsdag

Grupper och priser

Aktiviteter och priser

Babysim

10 ggr 600:- (Vaggeryd och Skillingaryd)
Babysim är en ledarledd grupp med sång och olika övningar där barnen får en vattensäkerhet. Alla övningar gör vi på barnens villkor. Barnet är mellan 3 månader till 1 år och skall väga över 4 kg samt ha en läkt navel.

Plask och Lek (barn födda 2017)

9 ggr 400:- (Vaggeryd och Skillingaryd)
Vi tränar vattenvana/vattensäkerhet på ett lekfullt sätt. Vi tränar på att bubbla, doppa huvudet och att ligga i mag- och ryggläge.

Leksim (barn födda 2016)

12 ggr 500:- (Vaggeryd och Skillingaryd)
På ett lekfullt sätt tränas barnen i vattenvana och grunderna i bröstsim och ryggsim. Detta varvas med vattensäkerhet.

Simskola (barn födda 2015 eller tidigare och ej klarat järnmärket)

12 ggr 500:- (Vaggeryd och Skillingaryd)
På individuell nivå tränas vattenvana, arm- och bentag och strävar efter att barnen ska lära sig att simma, dyka och hoppa. Vi jobbar med bröstsim och ryggsim samt livräddning.

Märkestagning (för dig som klarat järnmärket)

12 ggr 500:- (Vaggeryd)
På individuell nivå utövas mer avancerad simträning och livräddning. Man jobbar med olika simmärken och vad som krävs för att klara dessa.

Vattengympa Basic

12 ggr 500:- (Skillingaryd)
Ett klasiskt vattengympapass där vi använder oss av olika redskap och vattnets morstånd i enkla övningar för att få en allsidig träningefter din egen förmåga. Exempel på redskap kan vara hantlar, resårband, frisbee och flexibeam

Vattengympa Power

12 ggr 500:- (Skillingaryd)
Effektiv och skonsam träning i vatten med fokus på styrka, kondition och rörlighet med inslag av intervall & tabata. Vi kan använda oss av redskap så som frisbee, gymstick och hantlar mm. Passar dig som tycker om vattenträning och vill ha högre intensitet än Vattengympa Basic.

Djupvattengympa

12 ggr 500:- (Vaggeryd och Skillingaryd)
Här fokuserar vi på styrka, kondition och rörlighet på djupt vatten med blytbälte. Vi använder oss även av olika redskap så som hantlar, frisbee och flexibeam mm

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Kent-Åke Svensson