Huvudmeny

1
twitter

Riksettanrallyt 2019

Den 30 maj arrangeras Riksettanrallyt för 18:e gången på Slätten i Skillingaryd. Kom och upplev ett evenemang som allt annat är än lagom!

Riksettanrallyt är en riktig folkfest där 1000-1500 veteran- och entusiastfordon samlas. R1-rallyt går längs med den gamla huvudleden R1 och det är sex kommuner, Vaggeryd, Jönköping, Värnamo, Markaryd, Örkelljunga och Ljungby som är med och det turas om att arrangera start och målgång. Utmed vägen finns ett antal samlingsplatser där man som deltagare också kan starta sitt rally. Det stora slutmålet sker i år på Slätten i Skillingaryd. Här möts bilar, människor och aktiviteter i en härlig folkfest. Förutom ett 1000-tal veteranfordon av alla dess slag kommer det att finnas ett brett utbud av mat, underhållning, aktiviteter och tävlingar.

Har du ett fordon som klassar in som veteran- eller entusiastfordon är du varmt välkommen att delta i rallyt. Om inte - kom som åskådare!

**Mer information om rallyt kommer inom kort. **

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision