Huvudmeny

0
twitter

WIK-milen 28/9

En promenad i underbar miljö med olika tävlingsmoment på vägen. Promenaden är cirka en mil och det är 6-7 olika typer av tävlingsstationer på vägen! Det är en lagtävling, och lagen skall bestå av 3-6 deltagare.

Tanken är att alla ska kunna utföra tävlingsmomenten, så man behöver inte vara ett "fysiskt praktexemplar" för att deltaga. Bilda lag med dina vänner, arbetskamrater eller släktingar. Poängen räknas på varje station, och vinnande lag med sammanlagt högst poäng under hela rundan! Det finns en tipspromenad på rundan om man bara vill gå denna.

Var: 28 september i skogarna kring Vaggeryds IP. Start på idrottsplatsen. Första starttid kommer att vara cirka 9:00.

Kostnad: 100 kronor per deltagare.

Ungdomar under 18 år med eget lag: 50 kr per deltagare.

MAT: Det kommer att finnas en matstation halvvägs genom banan. Där finns möjlighet att köpa hamburgare, dricka och lite annat smått och gott för den som blir hungrig.

ANMÄLAN: wikmilen@hotmail.com eller ring/sms:a 070-509 47 09. Uppge följande info i mail/sms: namn på lag, kontaktperson, telefonnummer, mail, betalningssätt som önskas (faktura eller swish), ev. önskemål om starttid. Betalning sker vid start.

Frågor? Kontakta wikmilen@hotmail.com eller Johan S. 070 -509 47 09.

Vi finns på Facebook, "wik-milen 2019", se länk intill.

Datum

28 september 2019 kl. 09.00–23.59

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision