Huvudmeny

Huvudgren:

Uppleva och göra

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Badar i kvällssol

Sommarkul

Sommarkul är en verksamhet som vänder sig till barn och ungdomar och som drivs av kommunens ungdomsverksamhet UC-UG (Kultur och Fritid).

Sommarkul 2020

Sommarkul kommer i år att se annorlunda ut än vad det tidigare har gjort på grund av de begränsningar som regeringen har fastställt om socialt avstånd och andra föreskrifter för att minska smittspridning.

I år är Sommarkul inte på en fast plats, utan kommer att vara på olika ställen runt om i kommunen. Det kommer inte heller att erbjudas någon buss som skjutsar ungdomar till och från verksamheterna, utan det blir ungdomarna själva som förflyttar sig till de olika aktivitetsplatserna.

Vissa aktiviteter kommer även kräva att ungdomarna anmäler sig i förväg på grund av ett begränsat antal platser.

Alla orter

Sommarkul planerar att ha aktiviteter i alla kommunens orter och med hjälp av våra samarbetspartner (Svenska kyrkan och lokala föreningar) är vi övertygade om att det kommer att bli ett lyckat Sommarkul även i år. Vi kommer snart att komma ut med program om vilka aktiviteter som gäller i sommar och vilka platser som kommer att vara aktuella för sommarkul 2020.

Frågor om Sommarkul 2020

Tommy Wallin, Chef för ungdomsverksamheten 0370-67 81 98länk till annan webbplats

Glöm inte att följa Sommarkul på Facebook - UC UG Sommarkullänk till annan webbplats, där kommer du hitta program, information och bilder, du kan även kontakta oss där! 

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Tommy Wallin