Huvudmeny

Huvudgren:

Uppleva och göra

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Badar i kvällssol

Sommarkul

Sommarkul är en verksamhet som vänder sig till barn och ungdomar och som drivs av kommunens ungdomsverksamhet UC-UG (Kultur och Fritid).

Sommarkul 2019 — 17 juni till 8 augusti

Måndag till fredag kl. 10:00–16:00

Måndag 17 juni börjar UC–UG's sommarkul för dig mellan 7­ till 15 år! Vi utgår ifrån  fritidsgården UC i Vaggeryd. Självklart kostar det inget att vara med!

Buss mellan Skillingaryd och Vaggeryd går var dag. Vi hämtar upp från Skillingaryds Arena kl 09:45 och kör hem kl 15:45. Ingen föranmälan krävs

UC-UG´s Sommarkul är för barn och ungdomar från 7 till 18 år. Vi finns i UC:s lokaler bredvid Hjortsjöskolan i Vaggeryd.

Sommarkul är öppet måndag-fredag kl.10.00–16.00 (ej midsommarafton). Varje onsdag bedriver sommarkul dagläger i IOGT/NTO lokal Bäckalyckan (utanför Vaggeryd). Dessa onsdagar kommer det att finnas en buss som kör ut och tillbaks ungdomarna till Bäckalyckan från UC kl. 10.00 på och den kommer att köra tillbaks kl. 15.30 - självklart får barnen ta sig ut på andra sätt om de så önskar.

Förutom de aktiviteter som erbjuds i huset har vi även aktiviteter i närområdet och anordnar mindre utflykter som presenteras löpande under Sommarkul Facebooksida: UC UG Sommarkul

UC-UG´s Sommarkul är en öppen verksamhet vilket innebär att man kommer och går som man vill - men alla barn anmäler sin närvaro varje dag de kommer till sommarkul. Första gången som deltagaren kommer till Sommarkul görs en inskrivning och allmän information om Sommarkul skickas med barnet hem.

Veckoprogrammet innehåller allt från organiserade aktiviteter ute och inne, turneringar och tävlingar, föreningsbesök, skapande verksamhet, spontanaktiviteter och utflykter. Allt deltagande under veckoprogrammet är frivilligt. Veckoprogrammet presenteras löpande på vår Facebooksida (UC UG Sommarkul).

Bra att veta!
Sommarkul bjuder på saft och frukt. Vill man ta med sig mat finns kylskåp och mikrovågsugn. Vi säljer toast, piroger, pan-pizza, glass samt ett mycket begränsat utbud av godis.

En buss till som kör till Sommarkul kommer att avgå från Skillingaryd Arena måndag till fredag kl.9:45 och kommer att köra hem kl.15:45.

För mer information och uppdateringar, se Sommarkuls facebooksida.

Kontaktuppgifter

Telefon 0703 – 47 84 63

E-post sommarkul@vaggeryd.se

Glöm inte att följa oss på Facebook - UC UG Sommarkul, där kommer du hitta veckoprogram, information och bilder, du kan även kontakta oss där! 

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2019-06-17

Sidansvarig:

Tommy Wallin

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision