Huvudmeny

twitter

Can't help falling in love with Elvis - med Lena Nilsson (Musik, Show)

Elvis Presley, The King, legenden som genom sin musik och personliga stil satte en hel värld i gungning och hjärtan i brand! Lena Nilsson spännande tolkningar och innerliga röst, tar er med genom ett liv som blev till ett stycke oförglömlig musikhistoria.

tors 25 april 2024, kl. 19.00-20.50

Tillsammans med sin svängiga pianist tar Lena med er på en resa genom Elvis Presleys liv, gospel, vackra ballader & rivig rockn´roll. Det blir härlig nostalgi, säkerligen ett och annat fuktigt öga, både finstämt och hålligång i en blandning som kommer gå rakt in i hjärtat.

Lena Nilsson, är en sångerska med lång karriär och ni känner bl a igen henne ifrån sånggruppen Avec som var ständiga gästartister i SVTs ”Allsång på Skansen” under 3 år. Turnéer i hela landet, ett stort antal TV-program, spelningar på jazzklubb i London, visfestivaler, krogshower och skivinspelningar är andra sammanhang Lena medverkat i. Med sina föreställningar om Monica Z och Lill-Babs har hon bl a spelat för utsålda hur på Stockholm Jazz Festival, Kulturhuset Spira i Jönköping och på Västmanlands teater. Lenas framträdanden kännetecknas framför allt av hennes unika scennärvaro, publikkontakt och fantastiska röst.

Om biljetter

För biljettinformation till föreställningen 2024-04-25 kontakta Skillingaryds Teaterförening – en del av Riksteatern. I turnéplanen nedan hittar du samtliga föreställningar.

Medverkande

Lena Nilsson
Pianist: Carina E Nilsson

Konstnärligt team

Lena Nilsson
Carina E Nilsson

Producent

XTC Productions AB Länk till annan webbplats.