Huvudmeny

twitter

Diggiloo Paket på Hooks herrgård

Börja semestern med Sveriges bästa sommarturné hos oss på Hooks Herrgård. Checka in och njut av pulsen, slå dig ner i herrgårdens restaurang och njut av en tidig tvårätters meny med vinpaket innan Diggiloo bjuder in till show ett stenkast bort. För dig med plats i det gröna har vi förberett en picnickorg, som ni tar med er ut i för att breda ut den medhavda filten och knipa bästa platsen.

Efter showen finns möjlighet till mer mingel för alla i herrgårdens bar och salonger. Vi kan nästan lova att du somnar med ett leende och vaknar upp med toner av gårdagens musik i minnet. Kanske tar du ett morgondopp i Hokasjön eller bara njuter av en härlig frukostbuffé innan dagen bjuder in till fler aktiviteter.

Vi rekommenderar att komma till oss på Hooks Herrgård dagen innan för bästa upplevelsen. Och vem vet, kanske får du chansen att träffa någon av artisterna under dagarna innan föreställningen? På Hooks herrgård kan du spela golf, padel eller njuta i spat inför huvudkvällen den 6 juli.

Mer om Diggiloo Paket 2023

Läs mer om de olika paketen med övernattning, mat och upplevelser i samband med Diggiloo, på hooksherrgard.se Länk till annan webbplats.. Välj mellan den 5-6 juli eller 6-7 juli.