Huvudmeny

twitter

En strålande jul - The Hebbe Sisters & Duo Sentire (Musik, Show)

The Hebbe sisters och Duo Sentire vill bjuda in till en stämningsfull helkväll i julens tecken.

Fre 8 dec, kl. 19.00-20.00

Den talangfulla familjen presenterar en julkonsert – en helhetsupplevelse – för alla åldrar med både sång, musik och dans. En strålande jul innehåller många av våra mest älskade och traditionella julsånger som följt oss generation efter generation.

The Hebbe sisters; består av de tre värmländska, skönsjungande systrarna Emelie, Josefine och Maria Hebbe som utstrålar glädje och musikalitet så det sjunger om det. De har en förkärlek för swingmusik, men har även sånger från andra genrer på repertoaren som de levererar med sångglädje, närvaro, tonsäkerhet och energi. Nu senast har man kunnat se systrarna leverera proffsiga framträdanden i både Allsång på Skansen och Bingolotto.

Duo Sentire; Ulrika Hebbe, piano och Lars-Inge Bjärlestam, cello har en mycket lång musikalisk erfarenhet och har, både som solister och som duo, turnerat i flera världsdelar. Duon har medverkat i åtskilliga TV- och skivproduktioner och har fått representera Sverige i flera internationella festivaler. Som Duo Sentire har de uppmärksammats för sitt samspel, temperament, spelglädje och förmågan att sudda ut musikaliska gränser.

Om biljetter

Biljetter kan bokas per tel. 070 173 01 04 eller 070 330 21 00 eller köpas på Skillingaryds Bibliotek. Fr.o.m. september månad kan biljetter även köpas via internet. Biljettpris: ord: 250:--. Med scenpass 200:-

Scenpassförmån: 50:-

Medverkande

Sång och dans: Emelie Hebbe
Sång och dans: Josefine Hebbe
Sång och dans: Maria Hebbe
Piano: Ulrika Hebbe
Cello: Lars-Inge Bjärlestam

Konstnärligt team

The Hebbe Sisters
Duo Sentire

Producent

The Hebbe Sisters Länk till annan webbplats.