Huvudmeny

twitter

Tina & Översten

Tina & Översten är ett café och en inredningsbutik där vi erbjuder våra kunder ett unikt, charmigt slitet och handplockat sortiment för att skapa den rätta känslan.

Tina & Översten är ett café samt lunchrestaurang och en inredningsbutik med ett sortiment som både är nytt och vackert samt charmigt slitet, beläget i Skillingaryd i Småland.

Vi erbjuder våra kunder ett unikt handplockat sortiment för att inspirera och skapa en härlig känsla. Hos oss finner du allt från inredning till presenter och delikatesser. Vi lägger stort fokus på att hitta rätt råvaror både till caféet, vår lunch och till försäljning i butiken.

Serveras görs allt från nymalt kaffe, te och saft. Under lunchen serveras tex. Club sandwich, pastasallad och soppor med hembakt bröd och goda röror. Vi erbjuder mycket hembakat, glass från Mormor Magdas och goda praliner från Arabusta i Värnamo, som du kan avnjuta i vårt hemtrevliga café eller ute i syrenbersån. Skulle du vilja hitta på något trevligt med dina vänner, kan du boka in en mysig stund där vi håller öppet för endast ert sällskap under kvällstid. Då kan ni i lugn och ro inspireras och shoppa i butiken.

Öppettider

Mån-tis: 10.00-17.00

Ons-fre: 10.00-18.00

Lör: 10-14

(Bilder: Mattias Bokinge)