Huvudmeny

0
twitter

Götaström Classic Motor 23/5

Planera för vårens stora, nya evenemang för fordonsentusiaster som hålls på Vaggeryds travbana den 23 maj. Som arrangörer står Götaströms Fordonshistoriska Klubb tillsammans med tidningen Classic Motor.

Detta är ett helt nytt samarbete som kommer att resultera i en fullspäckad lördag där många smakriktningar inom hobbyn blir tillfredsställda. Eller vad sägs om Bilar, MC, Mopeder, Traktorer och Lastbilar? Och allt detta kan man skriva ”Veteran” framför.

Den legendariska Smålandrundan, ett rally för gamla yrkesfordon som brukar ha 150 deltagare kommer att hållas i samband med denna dag. De som startar först brukar i allmänhet komma i mål strax efter att den sista startat. Mopeder, Mc-250 cc, Traktorer, A-traktorer får även de ett eget rally denna dag.

Träff för Entusiastfordon blir det också, vidare Veteranmarknad, Mega-Loppis/Retro/samlarmarknad samt diverse attraktioner vilket gör att det kommer att vara liv och rörelse under hela dagen. Även barnen får sin lekplats med hoppborg o ridning och med detta och mycket till kommer träffen få ett av det bredaste utbudet i Sverige.

Vaggeryds travbana ligger ett stenkast från E4:an, ungefär mittemellan Jönköping och Värnamo. Nu vill, eller kan, inte alla som har entusiastfordon köra motorvägen, men som alternativ finns gamla Riksettan som går bara några hundra meter från travbanan

Informationsuppbyggnaden om GCM pågår nu för fullt på www.gotastrom.nu.

Se även via vår nya öppna FB-grupp Götaström Classic Motor Vaggeryd.

Eller via externa länkar till Classic motor och Skillingaryd.nu!

Datum

23 maj 2020 kl. 00.00–00.00

Vaggeryds travbana

Webbadress www.gotastrom.nu/

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision