Huvudmeny

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Bondstorps förskola

Bondstorps förskola

Bondstorps förskola är en liten förskola på landet som ligger i en naturskön miljö, där vi har närhet till både sjö och skog. Förskolan har en avdelning med barn i åldern 1-5 år.

Förskolan, skolan och fritidshemmet i Bondstorp har ett nära samarbete då verksamheterna håller till i samma byggnad. Barnen leker på samma gård och lär på så vis känna varandra och personalen. Vårt lantliga läge gör att naturen är ett självklart inslag i vår verksamhet. I vår pedagogiska miljö använder vi oss av ofärdigt material från ReMida vilket inbjuder barnen till att utforska, prova och undersöka.

Vi utgår ifrån ett utforskande arbetssätt och vi arbetar med tema/projekt där barnens frågor, intressen och nyfikenhet styr innehållet. För att få fatt i barnens tankar och idéer strävar vi efter att vara nära barnen och ha ett inlyssnande förhållningsätt.

Genom pedagogisk dokumentation följer vi barns utveckling och lärande. Den pedagogiska dokumentationen ligger till grund för vårt systematiska kvalitetsarbete. I vårt kvalitetsarbete är lärplattan ett viktigt redskap.

Aktuellt från förskolan

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Anna Benfante