Huvudmeny

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Tallbackens förskola

Tallbacken

Tallbackens förskola byggdes år 2010 och ligger i norra delen av Skillingaryd. Förskolan har två avdelningar som tillsammans har tillgång till vattenrum, ateljé och torg. Torget är en plats där vi möts för lek och här finns även en gemensam matsal.

Vi vill att alla ska ha roligt och känna trygghet tillsammans, barn som vuxen. Vi skapar inom- och utomhusmiljöer som stimulerar och utmanar barnen i deras lärande. Leken är viktig!

Barn utforskar och lär genom lek på ett lustfullt sätt. Utomhusvistelse är viktig för oss. Den bör ge barnen möjlighet till utforskande lek där aktiviteter erbjuds i både planerad miljö och naturmiljö. Vi går ofta på utforskarpromenader i vår närmiljö där barnets och gruppens lärande kommer i fokus.

Tallbackens förskola blev år 2010 miljöcertifierade i Grön Flagg. Detta är ett arbete som ständigt pågår med ny handlingsplan och nya mål. Barn och personal arbetar tillsammans för en hållbar utveckling inom förskolan.

Aktuellt från förskolan

Det finns inga artiklar att visa
Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2018-08-08

Sidansvarig:

Jenny Andersson

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision