Huvudmeny

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Hjortsjöskolan F-6

Bild på Hjortsjöskolan F-5

Hjortsjöskolan F-6 ligger i centrala Vaggeryd och är en enhet som omfattar cirka 350 elever och 40 medarbetare.

Skolan är organiserad i olika arbetslag. Vi arbetar för att ge varje elev kunskap och framtidstro som följer dem genom livet.

Med läroplanen LGR 11 som grund för all verksamhet arbetar vi för att skapa goda lärandemiljöer i alla möten. Trygghet, ansvar, livsglädje, omtanke och nyfikenhet är nyckelord som elever, personal och föräldrarepresentanter gemensamt valt att sätta i extra fokus för att skapa goda relationer där varje elev får möjlighet att växa utifrån sina egna förutsättningar.

Rektorn har ordet

 

Våren är här och vi närmar oss påsk. Påsklovet infaller i år före påsk dvs vecka 16. Våra fritidshem håller öppet måndag-torsdag under påsklovet för de elever som har plats på fritidshem och vars föräldrar antingen arbetar eller studerar. Kom ihåg att anmäla behov av plats under lovet till fritidshemspersonalen. Detsamma gäller den 31 maj och 7 juni och även under sommaren.

På sikt kommer Hjortsjöskolan F-6 att bli en 4-6 skola. Det kommer att ta några år, två nya F-3 skolor ska byggas i Vaggeryd först, men redan nu börjar vi en successiv omställning. Det innebär att vi steg för steg utökar med fler elever i åk 4-6.

Informationsmöte kommer att hållas den 23 maj för föräldrar med barn i blivande åk 4 och 5. Inbjudningar kommer, men boka in redan nu – välkomna!

Ni är alltid välkomna att kontakta mig och personalen med era tankar, frågor eller synpunkter. Ni når oss enklast via mail. Ett gott samarbete mellan skola och hem är både viktigt och nödvändigt – för varje elevs bästa!

Vänliga hälsningar,
Gunilla Crona, rektor

Text

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2019-04-01

Sidansvarig:

Gunilla Crona

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision