Huvudmeny

Huvudgren:

Utbildning och barnomsorg

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Spela elgitarr

Ansökan och avanmälan

Ansökan till kurser kan göras under hela läsåret. Om och när en plats blir ledig i ett ämne plockar vi in nya elever från en kölista.

Avanmälan görs direkt till din lärare.

Vi har bytt system för vår elevadministration, och ber därför om överseende vid eventuella oklarheter. Vid frågor och funderingar vänligen maila kulturskolan@vaggeryd.se eller ring 0393 - 67 85 39

Ansökan

  1. Till sång- och instrumentalundervisningen kan du anmäla dig från och med årskurs 3. För barn i åk 2 finns möjligheten att ansöka om plats i musikgrundsskolans stråk- och blås-/blockflöjtsspår. Vid särskilda förutsättningar kan yngre elever även antagas till den individuella instrumentalundervisningen.
  2. Är du redan antagen som elev i Kulturskolan behöver du inte göra någon nyanmälan. Du placeras automatiskt in hos din lärare och kallas till träff för schemaläggning i början av läsåret. Önskar du däremot förändra ditt val måste du göra en nyanmälan.
  3. Inför varje nytt läsår finns en sista ansökningsdag. Vi tar också emot ansökningar kontinuerligt under hela pågående läsåret. Eleven placeras då i kö och antages när plats finns ledig.
  4. Antagna blockflöjtselever under innevarande läsår, som vill byta till ett annat instrument måste göra en nyanmälan och får då förtur. Önskar du fortsätta med blockflöjt, se punkt 2) ovan.
Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2020-05-07

Sidansvarig:

Jonathan Granefelt

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision