Huvudmeny

Huvudgren:

Utbildning och barnomsorg

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Publicerad:

Sommarhälsning till vårdnadshavare, barn, och elever

Ett läsår är till ända, ett läsår som inte varit som de andra.

Vi har haft under året att tampas med Covid-19 och den pandemin som har härjat runt omkring i världen. Vi har försökt att få vardagen att vara precis som vanligt för eran del eller nästan som vanligt. Och vi hoppas att vi lyckats med det. Under året har vi också jobbat mycket med utvecklingsarbete i vår verksamhet.

Jag hoppas också att ni märkt av att vi fått nya tillagningskök på vissa ställen, att vi byggt en ny förskola, att ReMida varit aktivt med att jobba med både återbruk och kultur.

Att Öppna förskolan varit igång, fast än digitalt. Vi har verkligen jobbat med att ställa om vår verksamhet så mycket som möjligt så att det passar även i en sådan här speciell period.

Något som ni kanske inte märkt direkt nu är att vi haft ett väldigt stort arbete igång när det gäller att utveckla vår undervisning.

Och det är ett arbete som vi har för att få bra till att bli bättre. Våra resultat numera i skolan är bra ch någonting som är bra kan ju utvecklas ännu mer naturligtvis.

Pandemiåret har krävt att vi ställt om våran verksamhet och vi har blivit mer och mer digitala.

Och det här har inspirerat oss till att ta ännu mer kliv inom det digitala.

Vi hoppas att under nästa läsår kommer att kunna lansera en ny kommunikationsplattform så att vi får lättare att kommunicera med er föräldrar.

För ni är så viktiga för era barns framtid. Vad man säger runt köksbordet betyder mycket mycket mer än vad man kan tro. Så därför vill vi öka kommunikationen med er vårdnadshavare.

Nu hoppas vi på en varm och skön sommar och att ni precis som vi får en härlig semester.

Glad sommar önskar Barn och Utbildningsförvaltningen

Per-Erik Lorentzon
Skolchef

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Johan Lundell