Huvudmeny

Huvudgren:

Utbildning och barnomsorg

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Barn leker med återanvända pappcylindrar

Studiebesök på Remida

ReMida välkomnar gärna studiebesök. Ni är välkomna att boka tid både på dagtid och kvällar. Räkna med att ett besök tar ca 2,5 timmar.

Under besöket ingår både praktiskt arbete med material, men också berättelsen om projektets uppstart och bakgrund, samt teoretiska tankar kring kreativa pedagogiska miljöer och material.

Flera personer inom kommunen har utbildning från ReMida i Reggio Emilia, Italien och genom den mycket inspiration och kunskap att dela med sig av.

Det går även att boka ett besök med speciellt fokus som till exempel matematik eller naturvetenskap och teknik.

Ett besök på Remida går utmärkt att kombinera med ett besök på en förskola i kommunen som arbetar mycket med ReMida material och ingår i nätverket REfokus.

CORONA-PANDEMIN

ReMida har stora rymliga lokaler, som underlättar möjlighterna att hålla avstånd och som överallt annars gäller - stanna hemma vid symptom - Tvätta händerna.

Vi följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer och förutsättningarna kan snabbt ändras. Vi reservera oss därför för förändringar gällande bokningar långt fram.

Priser vid studiebesök

(alla kostnader exklusive moms)

Besök 1-12 personer:  5 000 kr

Besök för 13-20 personer:  7 000 kr

Besök 20-35 personer :10 000 kr

Fika med kaffe/the, kex, frukt och fralla + 60 kr/ person

Besök på förskola + 3 000 kr och ca 1,5 timme extra (plus eventuell restid beroende på vilket förskola besöket blir). Är det mer än 15-20 personer behöver förskolebesöket delas upp i två grupper ( kostnaden är då 6 000 kr)  Halva gruppen kan t.ex. vara på ReMida och halva på en förskola.

VÄLKOMNA!

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Kerstin Nordenstam