Huvudmeny

Huvudgren:

Utbildning och barnomsorg

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Bärbar dator

Skolportal, inloggning

Här loggar du in på e-tjänster inom skola och barnomsorg. För att logga in på IST förskola och Dexter behöver du e-legitimation.

IST förskola - fritidshem

Du som har barn i förskola och fritidshem eller vill ställa ditt barn i barnomsorgskö kan sköta dina barnomsorgsplaceringar i IST förskola. Du kan ansöka om barnomsorg, lämna in schematider, ange inkomstuppgifter samt säga upp plats

Logga in på IST förskola/fritidshemlänk till annan webbplats »

It's learning

It's learning är gymnasieskolans och vuxenutbildningens lärplattform. Här hittar du skoluppgifter, lektionsplaneringar och kan kontakta lärare och andra studenter.

Du loggar in med uppgifter som tillhandahålls av skolan.

Logga in på It's learning »länk till annan webbplats

Dexter

Dexter är ett webbaserat system där du som vårdnadshavare kan ta del av ditt barns utveckling i skolan. Du får en tydlig bild över hur undervisningen och ditt barns målsättning hänger samman med målen i läroplan och kursplan och du ser även kriterierna som ligger till grund för bedömningar. Du kan även ta del av ditt barns närvaro.

Med hjälp av verktyget får skolan, elever och vårdnadshavare gemensamma rutiner och former för att systematisk dokumentera elevens kunskapsutveckling mot de nationella målen.

Inloggning för vårdnadshavare

Vårdnadshavare loggar in på Dexter med bank-ID eller mobilt bank-ID. Här hittar du som vårdnadshavare mer information om hur du loggar inPDF, en användarmanual för DexterPDF, samt en handbok för Vårdnadshavare hur du fyller i ledighetsansökanPDF.

Logga in Dexter för vårdnadshavarelänk till annan webbplats

Så uppdaterar du dina kontaktuppgifter i Dexter

Vi har lagt upp en film som visar hur du gör för att kontrollera dina kontaktuppgifter och hur du gör om du vill ändra dem.

Inloggning för elev

Elev loggar in på Dexter med Enigma-kod som skolan delar ut.

Logga in Dexter för elevlänk till annan webbplats

Kulturskolan

Kulturskolans verksamhet vänder sig främst till barn och ungdomar i Vaggeryds kommun men erbjuder också kurser för vuxna. Ta chansen att skapa tillsammans – att spela, sjunga, dansa, måla och dramatisera – är en nödvändig del av livet.

För mer information, vänligen kontakta kulturskolan på 0370-67 80 00länk till annan webbplats.

Ansök till kulturskolanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Marinette Hjelm