Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

twitter

Kontakt

Ställ en fråga




Obs! Denna nyhet är ändrad 2023-06-02 men kan vara inaktuell.

Publicerad:

Rickard Nordin och Tobias Abrahamsson överraskades med priset som Årets företagare i Vaggeryds kommun. Här överlämnas priset av Företagarnas Daniel Fransén.

Rickard Nordin och Tobias Abrahamsson överraskades med priset som Årets företagare i Vaggeryds kommun. Här överlämnas priset av Företagarnas Daniel Fransén.

Årets företagare är GT Steel

Företagarna och Vaggeryds kommun överraskade ägarna till GT Steel med utmärkelsen Årets Företagare i Vaggeryds Kommun.

Det är bara att köra är Rickard Nordins och Tobias Abrahamssons motto och kört har de gjort. När de båda tog över GT Steel för sju år sedan omsatte företaget 22 miljoner och i år siktar de mot en halv miljard. En fantastisk bedrift som under torsdagen uppmärksammades med utmärkelsen Årets Företagare i Vaggeryds kommun.

Tårta, blommor och diplom samt en entré full med människor överraskade Rickard och Tobias när det var dags att dela ut utmärkelsen. Kommunalråd, näringslivschefen, näringslivsutvecklare, organisationen Företagarna i Jönköping, kommundirektören och Business Vaggeryd samt Science Park var alla med och firade det expansiva skillingarydsföretaget.

Motiveringen för årets företagare lyder:

Årets företagare är personer som driver en expansiv och framgångsrik verksamhet i Småland. Företagarna brinner för en trygg arbetsmiljö där man ständigt investerar i sina medarbetare. Tillsammans med kunderna driver de verksamheten in i framtiden”.

GT Steel är ett specialistföretag inom stålkonstruktion och industriservice. Företaget grundades 1990 och har sedan dess utvecklats starkt med två företagsamma ledare i spetsen. De har idag 24 anställda och hyr därutöver in personal.

Årets Företagare i Vaggeryds kommun

Årets företagare delas varje år ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungera som en förebild för andra företagare. Det är Företagarna som står bakom Årets Företagare. Utnämnt företag deltar sedan även i Företagarnas process om att utse Årets företagare på regional- och riksnivå.

Kriterierna för bli nominerad som Årets företagare är följande:

  • Ska äga och driva ett företag
  • Vara en ledare och förebild
  • Vara kreativ och innovativ
  • Ha lönsamhet och tillväxt, långsiktig
  • Formella krav, ej nyligen dömd i domstol m.m.
Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?




Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Simone Kamm