Huvudmeny

Kontakt

twitter

Ställ en fråga




Personuppgiftsbehandling och cookies på vaggeryd.se och boivaggeryd.se

Här hittar du information om hur vi använder cookies och behandlar personuppgifter när du besöker vaggeryd.se och boivaggeryd.se

Webbplatserna vaggeryd.se och boivaggeryd.se använder cookies för att mäta trafiken med hjälp av Google Analytics på våra webbplatser och för statistik. Datan är ett underlag för oss för att kunna jobba med att förbättra vår webbplats och service till dig.

Behandling av IP-adresser

Google analytics loggar din IP-adress för geolokalisering. Denna information är avidentifierad för oss som användare av tjänsten. Inga personliga uppgifter såsom namn eller e-postadress sparas.

Vid ditt besök loggas även din IP-adress på kommunens webbserver. Detta är en säkerhetsåtgärd för att vi i samarbete med polis ska kunna spåra eventuella intrång. Denna information är åtkomlig för kommunens IT-tekniker och vår leverantör av webbplatsform.

Vi tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den rättsliga grunden är uppgift av allmänt intresse.

Personuppgiftsansvarig är kommunstyrelsen, kommunledningskontoret. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på info@vaggeryd.se eller 0370-67 80 00.

Du når vårt dataskyddsombud på telefon: 036-10 28 02 eller e-post: johan.isaksson@jonkoping.se. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att framföra klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Detta är cookies

En cookie är en liten textfil som en webbserver skickar till en besökares webbläsare, och som lagras på användarens dator. Denna cookie skickas sedan tillbaka till webbservern när användaren åter besöker webbplatsen.

Det finns två typer av cookies, så kallade sessionscookies och permanenta cookies. Sessionscookies är temporära och lagras inte på användarens hårddisk, utan finns endast i datorns minne tills användaren stänger webbläsaren. En permanent cookie stannar kvar på din dator även efter att du har slutat surfa.

Om du inte vill tillåta cookies

Du som inte vill att webbplatsen använder cookies kan stänga av funktionen i webbläsarens säkerhetsinställningar. Som användare har du möjlighet att ställa in om du vill att cookies ska få sparas automatiskt i din webbläsare, om du vill tillfrågas varje gång en cookie vill sparas eller om du vill att inga cookies ska sparas.

Om du inte vill att cookies lagras på din dator kan funktionen stängas av i din webbläsares inställningar. Alla webbläsare är olika. Leta i hjälpfunktionen i din webbläsare för information om hur du ändrar cookie-inställningarna. Då kommer inga cookies att lagras, men det betyder också att vissa funktioner på webbplatsen inte kommer att kunna användas fullt ut.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?




Senast uppdaterad:

2018-06-21

Sidansvarig:

Alija Bucuk

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision