Flera kommuntidningar på ett bord

Kommuntidningen HÄR:

Vaggeryds kommuns ger ut en tidning som heter HÄR: . Den kommer ut med tre nummer per år och delas ut till alla hushåll och företag i kommunen.

Tidningen har fokus på berättelser om verksamheter och människor som gör skillnad HÄR: i Vaggeryds kommun. Sommarnumret av tidningen innehåller också en besöksguide med tips på vad som finns att se och göra i kommunen.

Redaktion

I redaktionen för tidningen finns representanter från kommunledningskontoret och näringslivsrådet. Ibland utökas redaktionen med fler personer.

Tipsa oss

Vill du tipsa eller kontakta redaktionen eller ha tidningar att dela ut? Kontakta då någon av kommunens kommunikatörer, kontaktuppgifter finns under kontakt ovan.

Utgivningsplan 2017

Vinter/vår

Vår/sommar

Höst