Filmkamera

Sändning av kommunfullmäktiges sammanträden via webb-TV

Från och med april 2017 direktsänds kommunfullmäktiges sammanträde via webb-TV på kommunens webbplats, www.vaggeryd.se. Dagen efter sammanträdet publiceras en kapitelindelad video som du kan ta del av när du vill. Sändningarna kommer vara publicerade minst ett år.

Webb-sändningen utförs av kommunalförbundet Mediacenter i Jönköpings län.

Du kan se direktsändningar i rutan nedan eller på vår webb-TV-kanal för kommunfullmäktigelänk till annan webbplats, där hittar du också tidigare sändningar.

Handlingar till respektive sammanträde hittar du på sidorna med kommunfullmäktiges kallelser och handlingar.

2017-06-22

Alija Bucuk