Filmkamera

Sändning av kommunfullmäktiges sammanträden via webb-TV

Från och med april 2017 direktsänds kommunfullmäktiges sammanträde via webb-TV. Dagen efter sammanträdet publiceras en kapitelindelad video som du kan ta del av när du vill. Sändningarna kommer vara publicerade minst ett år.

Webb-sändningen utförs av kommunalförbundet Mediacenter i Jönköpings län. Du kan se sändningarna både live och i efterhand.

Webb-TV-kanal för kommunfullmäktigelänk till annan webbplats »

Handlingar till respektive sammanträde hittar du på sidorna med kommunfullmäktiges kallelser och handlingar.

2018-08-31

Alija Bucuk