Nyheter i kronologisk ordning från Kommun och politik.

• 2017-10-12

Intresseanmälan för att driva Hjortsjöns camping

Vaggeryds kommun söker nu en ny arrendator till Hjortsjöns camping. Du som kan tänka dig att driva Hortsjöns camping är välkommen att lämna in intresseanmälan
  • 2017-10-11

Simhallarnas öppettider under höstlovet

Under höstlovet vecka 44 kommer simhallarna att ha utökade öppettider. Du hittar öppettiderna för respektive simhall nedan. Från och med vecka 40 har Vaggeryds simhall även söndagsöppet mellan kl. 13-16.
  • 2017-10-09

Tillträdesförbud Skillingaryds skjutfält vecka 41

Under flera hundra år har Skillingaryds skjutfält varit en militär övningsplats. Idag är skjutfältet övningsplats för Göta ingenjörregemente (Ing 2). I samband med övningarna är det förbjudet att vistas på hela eller delar av skjutfältet.

2016-10-24

Simon Hjälmarö