Huvudmeny

Huvudgren:

Kommun och politik

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Pressmeddelanden

Vaggeryds kommun har ett pressrum på Mynewsdesk. Där publiceras pressmeddelanden i sin helhet med tillhörande pressbilder. Du kan läsa hela pressmeddelandet genom att klicka på rubrikerna nedan.

 • 2017-06-19

  Pressinbjudan: avtackning av Bengt-Olof den 29 juni

 • 2017-05-31

  Vaggeryd bäst i länet i ekomatsligan

  ​Vaggeryds kommun fortsätter ligga i topp i ekomatsligan med 42 procent ekologiska inköp. Med det är kommunen tillsammans emd Region Jönköpings län bäst i länet och på 15:e plats i landet.
 • 2017-05-31

  Nya turistvärdar öppnar upp turistbyrån

  1 juni öppnar turistbyrån i Skillingaryd för säsongen och håller öppet till den 31 augusti. I år kommer fyra turistvärdar att möta besökarna under olika delar av sommaren. Tre av dem är nya för säsongen.
 • 2017-05-23

  Pressinbjudan: information om arbetet med att skapa vattennära mötesplatser

  Just nu pågår ett arbete med att ta fram ett översiktligt program för att synliggöra och tillgänglighetsförbättra områdena kring Lagan, med hänsynstagande till natur och miljö. Ett program för att skapa vattennära mötesplatser.
 • 2017-05-17

  Pressinbjudan: Fenix representerar Europa på internationell skolkonferens i Japan

  ​Fenix kultur- och kunskapscentrum i Vaggeryd har blivit inbjudna till Fukiai High School i Kobe i Japan för konferensen ”Kobe Four Continent Summit” som äger rum 11-15 juli. Det är en internationell skolkonferens där skolor från Asien, Europa, Nordamerika och Australien finns representerade. Fenix är enda skolan från Europa.
 • 2017-05-11

  Årets företagare i Vaggeryds kommun är utsedd!

  ​Vaggeryds kommun gratulerar Kristofer Flood och Jonas Skörd på FS Service som har utsetts till årets företagare i Vaggeryds kommun av Näringslivsrådet och Företagarna i Jönköpings län.
 • 2017-05-11

  Riksdagens talman kommer till Fenix, Vaggeryd

  Riksdagens Talman, Urban Ahlin (S), besöker Vaggeryd måndag 15 maj. Besöket har kommit till som en särskild inbjudan från barn- och utbildningsförvaltningen för att ge en bild kring kompetensförsörjningsfrågor och näringslivet i vår kommun.
 • 2017-05-05

  Vaggeryd tjuvstartar beredskapsveckan 6 maj

  8-14 maj pågår beredskapsveckan som är en kampanj som Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap gör tillsammans med kommuner, länsstyrelser och andra aktörer för att informera om hur man kan ha en god hemberedskap inför en eventuell kris eller olycka.
 • 2017-05-02

  Tre får stipendium från Ella och Ingeborg Jonssons musikutbildningsfond 2017

  Ella och Ingeborg Jonsson musikutbildningsfond är en fond som har till syfte att främja högre musikalisk utbildning, vilket avser eftergymnasiala studier. Stipendiet kan sökas av ungdomar från Vaggeryds kommun. Vaggeryds kommun förvaltar fonden och utser genom kultur- och fritidsnämnden stipendiaterna.
 • 2017-04-27

  300 har genomfört kompetenslyft inom kvalitet- och förbättringsarbete

  Socialförvaltningen i Vaggeryds kommun har under flera år jobbat med att förbättra kvaliteten i verksamheterna genom ett utbildningskoncept som kallas för förbättringsresan – nu är vi 300 medarbetare som genomfört utbildningen!
Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast granskad:

2016-10-24

Sidansvarig:

Alija Bucuk

Kontakt

Växel: 0370-67 80 00
E-post:
info@vaggeryd.se
Adress:
Box 43, 568 21 Skillingaryd
Besök:
Kommunhuset Skillingehus, Bangårdsgatan 2, Skillingarydlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Org.nr: 212000 - 0522

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision