Huvudmeny

Huvudgren:

Kommun och politik

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Pressmeddelanden

Vaggeryds kommun har ett pressrum på Mynewsdesk. Där publiceras pressmeddelanden i sin helhet med tillhörande pressbilder. Du kan läsa hela pressmeddelandet genom att klicka på rubrikerna nedan.

 • 2017-05-17

  Pressinbjudan: Fenix representerar Europa på internationell skolkonferens i Japan

  ​Fenix kultur- och kunskapscentrum i Vaggeryd har blivit inbjudna till Fukiai High School i Kobe i Japan för konferensen ”Kobe Four Continent Summit” som äger rum 11-15 juli. Det är en internationell skolkonferens där skolor från Asien, Europa, Nordamerika och Australien finns representerade. Fenix är enda skolan från Europa.
 • 2017-05-11

  Årets företagare i Vaggeryds kommun är utsedd!

  ​Vaggeryds kommun gratulerar Kristofer Flood och Jonas Skörd på FS Service som har utsetts till årets företagare i Vaggeryds kommun av Näringslivsrådet och Företagarna i Jönköpings län.
 • 2017-05-11

  Riksdagens talman kommer till Fenix, Vaggeryd

  Riksdagens Talman, Urban Ahlin (S), besöker Vaggeryd måndag 15 maj. Besöket har kommit till som en särskild inbjudan från barn- och utbildningsförvaltningen för att ge en bild kring kompetensförsörjningsfrågor och näringslivet i vår kommun.
 • 2017-05-05

  Vaggeryd tjuvstartar beredskapsveckan 6 maj

  8-14 maj pågår beredskapsveckan som är en kampanj som Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap gör tillsammans med kommuner, länsstyrelser och andra aktörer för att informera om hur man kan ha en god hemberedskap inför en eventuell kris eller olycka.
 • 2017-05-02

  Tre får stipendium från Ella och Ingeborg Jonssons musikutbildningsfond 2017

  Ella och Ingeborg Jonsson musikutbildningsfond är en fond som har till syfte att främja högre musikalisk utbildning, vilket avser eftergymnasiala studier. Stipendiet kan sökas av ungdomar från Vaggeryds kommun. Vaggeryds kommun förvaltar fonden och utser genom kultur- och fritidsnämnden stipendiaterna.
 • 2017-04-27

  300 har genomfört kompetenslyft inom kvalitet- och förbättringsarbete

  Socialförvaltningen i Vaggeryds kommun har under flera år jobbat med att förbättra kvaliteten i verksamheterna genom ett utbildningskoncept som kallas för förbättringsresan – nu är vi 300 medarbetare som genomfört utbildningen!
 • 2017-04-21

  Ny modell för kompetensförsörjning i Vaggeryds kommun

  ”Från Förskola till jobb” är arbetsnamnet på ett projekt som nu jobbas fram av Barn- och utbildningsförvaltningen i Vaggeryds kommun.

  Det är kommunens nya chef för barn- och utbildningsförvaltningen som ligger bakom tankarna som presenterades för kommunstyrelsens arbetsutskott den 19 april.

 • 2017-04-20

  Annika Hedvall ny kommundirektör i Vaggeryds kommun

  ​På kommunstyrelsens sammanträde den 20 april beslutades att Annika Hedvall blir ny kommundirektör i Vaggeryds kommun. Hon tillträder tjänsten 1 augusti 2017.
 • 2017-04-19

  Första direktsändningen av kommunfullmäktige via webb-TV

  Kommunfullmäktiges sammanträde den 24 april kommer bli det första sammanträdet i Vaggeryds kommun som sänds direkt på webben. Du kommer kunna se sändningen direkt under sammanträdet på webben med start kl 17:00. En länk till sändningen kommer på kommunens hemsida inför sändningen.
 • 2017-04-10

  Pressinbjudan: Invigning av bibliotekets nya digitala filmkanal – blir först i Sverige

  Onsdagen den 12 april kl. 13:30 inviger biblioteket i Vaggeryd sin nya digitala filmkanal Cineasterna. Biblioteket blir därmed först i Sverige med en kanal för strömmad film.
Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast granskad:

2016-10-24

Sidansvarig:

Alija Bucuk

Kontakt

Växel: 0370-67 80 00
E-post:
info@vaggeryd.se
Adress:
Box 43, 568 21 Skillingaryd
Besök:
Kommunhuset Skillingehus, Bangårdsgatan 2, Skillingarydlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Org.nr: 212000 - 0522

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision