Huvudmeny

!

VIKTIGT MEDDELANDE!
Uppdatering av kommunens växelsystem
Vaggeryds kommuns växelsystem kommer att uppdateras mellan 16:30-18:00 idag, torsdag. Med anledning av uppdateringen kan avbrott och/eller andra störningar förekomma när du försöker nå våra olika verksamheter under den tiden.

Läs mer

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Bondstorps förskola

Bondstorps förskola

Bondstorps förskola är en liten förskola på landet som ligger i en naturskön miljö, där vi har närhet till både sjö och skog. Förskolan har en avdelning med barn i åldern 1-5 år. Barngruppens storlek varierar beroende på efterfrågan av barnomsorg och hur stora barnkullarna är.

Förskolan, skolan och fritidshemmet i Bondstorp har ett nära samarbete då verksamheterna håller till i samma byggnad. Barnen leker på samma gård och lär på så vis känna varandra och personalen. Vårt lantliga läge gör att naturen är ett självklart inslag i vår verksamhet. I vår pedagogiska miljö använder vi oss av ofärdigt material från ReMida vilket inbjuder barnen till att utforska, prova och undersöka.

Vi utgår ifrån ett utforskande arbetssätt och vi arbetar med tema/projekt där barnens frågor, intressen och nyfikenhet styr innehållet. För att få fatt i barnens tankar och idéer strävar vi efter att vara nära barnen och ha ett inlyssnande förhållningsätt.

Genom pedagogisk dokumentation följer vi barns utveckling och lärande. Den pedagogiska dokumentationen ligger till grund för vårt systematiska kvalitetsarbete. I vårt kvalitetsarbete är lärplattan ett viktigt redskap.

Aktuellt från förskolan


Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2017-10-31

Sidansvarig:

Ylva Josefsson

Kontakt

Växel: 0370-67 80 00
E-post:
info@vaggeryd.se
Adress:
Box 43, 568 21 Skillingaryd
Besök:
Kommunhuset Skillingehus, Bangårdsgatan 2, Skillingarydlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Fler kontaktuppgifter

Org.nr: 212000 - 0522

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision