Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

twitter

Kontakt

Ställ en fråga




Obs! Denna nyhet är ändrad 2021-08-13 men kan vara inaktuell.

Publicerad:

Bakgrundsbild: Mattias Bokinge

Besöksnäring finns digitalt på Tripadvisor och Google

Besökare kan nu hitta fler platser att besöka i Vaggeryds kommun via Tripadvisor och Google. Vi har börjat lägga in badplatser, vandringsleder, och besökmål. Tillsammans kan vi hjälpas åt att förbättra det digitala innehållet för besökare och fylla på mer fler besöksvärda platser.

De två välanvända plattformarna Tripadvisor och Google kan användas i sammanhang när besökare planerar inför sina resor. Nu har vi kompletterat de två sidorna med fler badplatser, vandringsleder och besöksmål. Detta för att underlätta för dig och dina besökare med att hitta information om vad som finns att göra i närheten.

Innehållet på Tripadvisor och Google är ofta genererat av användare. Det är kunder till dig som skickar in bilder, recensioner eller till och med öppettider. Du som företagare kan själv styra innehållet din företagssida (eller lägga till företaget om det saknas på sidan). Hör av dig till oss om du behöver hjälp med det.

Saknar du ett viktigt besöksmål i kartorna? Du kan också lägga till besöksmål på både Tripadvisor och Google. Ge det ett försök, eller hör av dig så hjälper vi till. Kontaktuppgifter finns nedan.

Fakta om Google my business

När du söker efter ett företag på Google, får du ofta upp en ruta i sökfältet med öppettider, bilder och information kring hur du kommer i kontakt med företaget. Här samlas också recensioner som besökare har lämnat på ditt företag. Samma information går även att hitta i Google maps.

Du kan själv ta kontroll över ditt företags information på Google, styra innehållet, svara på recensioner och komplettera med beskrivning och foton som ger rätt bild av ditt företag.

Ju mer välfylld och välanvänd informationen på ditt konto är, desto högre och synligare blir ditt företag i Googles sökhistorik när gäster söker efter tjänster som du kan erbjuda.

Fakta om Tripadvisor

Tripadvisor är en välanvänd plattform för besökare som planerar sina resor. I Tripadvisor hittar besökare platser att bo, äta eller göra. Likt Google my business är innehållet på Tripadvisor oftast inlagt av besökare själva. Och likt Google kan du själv lägga in andra besöksmål, även fast de inte är dina egna.

På Tripadvisor får ditt företag också bättre synlighet om sidan har gott om innehåll och recensioner.

Kontakta mig

Jag hjälper dig att komma igång med Tripadvisor eller Google.

Simone Fejde (föräldraledig)
Destinations- och näringslivsutvecklare
Vaggeryds kommun
0370-67 81 77
simone.fejde@vaggeryd.se

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?




Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Simone Kamm