Huvudmeny

twitter

Fabriksrundan 2024!

Fjolårets succé utökas till två dagar med unik shopping

Arrangör: Vaggeryds kommun, Gnosjö kommun, Värnamo kommun, Enter Gislaved

Den 11-12 oktober öppnar flera fabriker i GGVV-regionen upp sina lokaler där du kan köpa utställningsexemplar, andrahandssortering, utgående sortiment och rabatterade produkter.

Småländska produkter till småländska priser helt enkelt!

Följ med på rundvandring hos företagen, kika in bakom kulisserna, se demonstration av tillverkningen och såklart, shoppa loss.

En del av Gnosjöandan

Det är ingen slump att det finns så många företag i Gnosjöregionen. Näringslivet och företagandet här utstrålar en påtaglig anda av att ingenting är omöjligt. Drivkraft och utveckling ligger i fokus och samarbeten är en självklarhet. Här går kunskap, kvalitet och design hand i hand och förs över från generation till generation. Långsiktighet och hållbarhet är ofta ledord i tillverkningen. Vi är stolta över våra fantastiska fabriker och deras produkter som ofta exporteras världen över. Det här vill vi dela med oss av och därför är just du välkommen till Fabriksrundan 2024!

Medverkande företag

Under dagen deltar en mängd företag med kända varumärken såsom Swedese, By Rydéns, Kateha och många fler. Företagen finns i Gnosjö, Gislaved, Vaggeryd och Värnamo kommuner.

Karta med information om alla medverkande företag kommer inom kort.

Vill ditt företag delta på Fabriksrundan 2024?

Du anmäler ditt företag genom att fylla i ett formulär på Gnosjö kommuns webbplats https://sjalvservice.gnosjo.se/fabriksrundan Länk till annan webbplats.

Fabriksrundan arrangeras av Värnamo kommun, Gnosjö kommun och Enter Gislaved samt Vaggeryds kommun. Välkommen att kontakta oss!

Vaggeryds kommun
Jennie Svensson
jennie.svensson@vaggeryd.se
0370-67 81 77 Länk till annan webbplats.

Värnamo kommun
Karin Fritz
karin.fritz@varnamo.se
0370-37 72 02 Länk till annan webbplats.

Gnosjö kommun
Johan Svedberg
johan.svedberg@gnosjo.se
0370-33 10 22 Länk till annan webbplats.

Enter Gislaved
Emma Sjöberg
emma@entergislaved.se
0371-844 84 Länk till annan webbplats.

 

Brödtext