Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

twitter

Kontakt

Ställ en fråga




Obs! Denna nyhet är ändrad 2020-09-02 men kan vara inaktuell.

Publicerad:

Elin Ohlsson är ny affärsutvecklare på Science Park.

Elin Ohlsson är ny affärsutvecklare

Elin Ohlsson är ny affärsutvecklare för Science Park i Vaggeryds kommun. Elin kommer att arbeta med företagsstarter, idéutveckling och utveckling av befintliga bolag i de båda kommunerna.

Elin har en ingenjörsexamen inom industriell ekonomi och har under nio år varit verksam som rekryteringskonsult inom både näringslivet och offentlig sektor. Hon kommer närmast från en tjänst på ITAB, och har tidigare varit med och byggt upp ett nytt rekryteringsbolag som idag står starka i den hårt konkurrensutsatta branschen. Elin har också en bakgrund som golfproffs och har spelat i hela västra delen av Europa, Sydafrika och Australien.

- Med sin breda erfarenhet av olika branscher och ett stort intresse för människor blir Elin ett värdefullt tillskott i Science Parks team, säger Fredrik Göransson, ansvarig för regional utveckling på Science Park.

I min roll som rekryterare har jag haft förmånen att fått kunskaper inom många olika branscher, och det ser jag som en styrka i rollen som affärsutvecklare. Jag är nyfiken och brinner särskilt för att hitta drivkraften och passionen hos varje individ jag möter – något som jag tror är viktigt i mötet med en entreprenör. Tack vare min ingenjörsutbildning har jag ett tekniskt intresse och har rekryterat många roller som är bristkompetenser i vår region. Att förstå branschterminologin ser jag som en värdefull tillgång när jag träffar våra företagare, säger Elin Ohlsson.

Elin tillträdde sin tjänst den 3 augusti och kommer att fördela sin tid 50/50 mellan Mullsjö och Vaggeryd.

Kontakta Elin om du vill ha kostnadsfri rådgivning kring företagsstart, idéutveckling och utveckling av befintliga bolag inom kommunen.

Elin Ohlsson
affärsutvecklare på Science Park:

Telefon: 0730-83 23 93

Email: elin.ohlsson@sciencepark.se

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?




Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Simone Kamm