Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

twitter

Kontakt

Ställ en fråga




Obs! Denna nyhet är ändrad 2023-02-03 men kan vara inaktuell.

Publicerad:

Ett företagsbesök på Götaströms bil.

Ett företagsbesök på Götaströms bil när de öppnade sina nya lokaler i Skillingaryd.

Stort intresse för företagsbesök

Många företag har hört av sig till Vaggeryds kommun för att boka in delar av kommunledningen på ett företagsbesök hos sig. Nu när nästan hela våren uppbokad men till hösten finns fortfarande tider kvar.

Johan Thorsell, näringslivschef på Vaggeryds kommun, berättar om vad ett företagsbesök innehåller:

"Vid ett företagsbesök brukar företaget som vi besöker ge sin syn på nutid och framtid. Tillsammans diskuterar vi om kommunorganisationen på något sätt kan stödja och stärka utvecklingen framåt. På mötet försöker vi också hinna med en allmän diskussion om kommunen, exempelvis vad som görs bra idag och om något kan göras bättre. Allt för att vi tillsammans ska skapa ett bättre företagsklimat, säger Johan Thorsell.

Företagsbesöket är också ett tillfälle för företaget att få kännedom om de möjligheter som finns i kommunen, från affärsutveckling till samarbeten med lokala företag och organisationer.

Företagsbesöken genomförs på tisdagseftermiddagar med personer från kommunorganisationen, exempelvis näringslivschef, kommunpolitiker, affärsutvecklare, studievägledare, med mera. Vilka som kommer beror på dina önskemål och behov.

Under våren finns några få luckor för företagsbesök kvar, och det finns fortfarande möjligheter att boka en plats under hösten.

Så om du är en företagare som söker inspiration eller nya möjligheter för din verksamhet, tveka inte att bjuda in Vaggeryds kommun på ett företagsbesök. Hör av dig till Johan Thorsell på mejl johan.thorsell@vaggeryd.se eller telefon 0370-678428.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?




Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Simone Kamm