Huvudmeny

Huvudgren:

Omsorg och hjälp

twitter

Kontakt

Ställ en fråga




Obs! Denna nyhet är ändrad 2022-03-21 men kan vara inaktuell.

Publicerad:

Seniorer - invånarkraft för att främja hälsa

Välkommen till en inspirerande eftermiddag där seniorer, föreningar och organisationer möts för att dela med sig av och få del av exempel som visar på den gemensamma kraften som finns för att främja hälsa och livskvalitet. Dessutom får vi del av Stefan Einhorns föreläsning – Konsten att göra skillnad.

Eftermiddagen vänder sig till dig som är senior, med eller utan anknytning till en förening eller organisation. Region Jönköpings län och Kommunal utveckling Jönköpings län välkomnar också politiker och tjänstemän som är nyfikna på hur seniorkraften i länet främjar hälsa.

När: onsdagen 4 maj kl. 13:00-16:00 Eftermiddagen är gratis och vi bjuder på fika.
Var: Kungsportens konferenscenter, Kungsängsvägen 25 Huskvarna

Eftermiddagens erbjudande:
Välkommen Rachel De Basso, Regionråd och ordförande i nämnd för folkhälsa och sjukvård i Region Jönköpings län och Ann-Marie Nilsson, kommunalråd, ordförande Primärkommunal samverkan.

Ta del av goda exempel från Jönköpings län hur blir bästa platsen att åldras på
✓ Att främja hälsa och livskvalitet – så bidrar seniorer
✓ Så här stödjer regionen och kommunerna invånarkraften

Stefan Einhorn föreläser om Konsten att göra skillnad Stefan Einhorn är professor och ordförande i Centrum för social hållbarhet vid Karolinska Institutet samt överläkare vid Radiumhemmet i Stockholm.

Anmälan och frågor: Anmälan senast 20 april till ulrika.nord.danielsson@rjl.se eller tfn 0730-916854 Ange namn, kontaktuppgifter och eventuell specialkost. Begränsat antal platser. Först till kvarn. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer.


Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?




Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Johan Lundell