Huvudmeny

Huvudgren:

Utbildning och barnomsorg

twitter

Kontakt

Ställ en fråga




Publicerad:

Träspån som kreativt material

ReMidakonferens 2023 – Innovation och inspiration kring material och dess magiska värld

Närmare 200 deltagare är anmälda till en efterlängtad konferens i Skillingaryd som anordnas av ReMida. En konferens där material av alla de slag är i fokus. Gästande föreläsare från Italien, Norge och Sverige kommer för att inspirera genom aktuell forskning. Forskning om hur vi människor påverkas av det material vi har omkring oss och dialoger som kan uppstå.

Under tre dagar, 17-19 oktober, kommer de anmälda deltagarna vara med om inspirerande föreläsningar i Skillingehus och ett besök på ReMida. Framförallt är det förskolepersonal och pedagoger från närområdet som deltar men det kommer även deltagare från Stockholm och Norge. Den mest långväga gästen kommer från ReMida i Perth, Australien.

–Det finns ett stort intresse hur vi jobbar i Vaggeryds kommun med materialets betydelse. Vi på ReMida hoppas att deltagarna ska få med sig stor inspiration och arbetsglädje med sig hem. Att vara innovativa och tänka i nya banor. Hur man kan använda material på ett roligare och bättre sätt, säger Kerstin Nordenstam på ReMida i Skillingaryd.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?




Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Christin Henryd