Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

twitter

Kontakt

Ställ en fråga




Publicerad:

Holländsk kompetens till Vaggeryd

En spännande möjlighet öppnar sig för näringslivet i Vaggeryds kommun när vi nu förbereder oss för att välkomna potentiella nyinflyttare från Nederländerna på en stor emigrationsmässa.

Första helgen i april kommer GGVV-kommunerna, genom det gemensamma näringslivsbolag Business Gnosjöregion (BGR), vara på plats på Emigration Expo i Houten. Denna mässa riktar sig till holländare som är intresserade av att emigrera till länder som Sverige. Syftet med mässan är att presentera de olika möjligheterna och fördelarna med att välja vår kommun när det gäller allt från arbetsmöjligheter till boende och samhällsservice.

För att få ut det mesta möjliga av mässan vill vi engagera näringslivet för att gemensamt kunna locka både kompetens, turister och nya invånare till vår kommun. Om ni har några specifika kompetensbehov och/eller lediga tjänster just nu är ni välkomna att kontakta Jennie Svensson nedan. Hon kommer att presentera era behov och möjligheter under den här mässan och genom att erbjuda lediga tjänster och tydligt kommunicera era kompetensbehov kan vi underlätta övergången för potentiella nya kollegor.

Om ert företag har någon pågående rekrytering eller om ni söker efter specifika yrkesgrupper är ni mer än välkomna att kontakta Jennie nedan.

Tillsammans skapar vi en välkomnande och blomstrande kommun.

Nyheter från vaggeryd.se/naringsliv

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?




Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Jennie Svensson